Wil je ons iets vertellen?

Home >> Contact en feedback

Contact en feedback

De Regenboog Groep is er voor jou. We horen daarom graag wat jij van ons en ons werk vindt. Bel 020 - 53 17 600 of mail info@deregenboog.org

Natuurlijk kun je je opmerkingen en vragen kwijt bij de plek en de mensen waar je zelf komt. Bij jouw vrijwilliger of op de plek waar je werkt, enzovoort. Soms is dat niet genoeg, dan kun je ook terecht bij de cliëntenvertrouwenspersoon en de raden van De Regenboog.

Vertouwenspersoon

De cliëntenvertrouwenspersoon ondersteunt deelnemers, bezoekers, cliënten en vrijwilligers als ze ontevreden zijn of klachten hebben over De Regenboog Groep. Onze vertrouwenspersoon heet Lina Berger. Ze helpt je om voor jouw belangen op te komen. Ze bemiddelt en informeert je. Alle gesprekken met Lina zijn vertrouwelijk en ze doet niets zonder jouw toestemming. 

Meer weten? 06 34 29 39 59  of lberger@deregenboog.org

De raden van De Regenboog

Deelnemers, bezoekers en clienten van De Regenboog hebben medezeggenschap. Medezeggenschap is het recht op inspraak als er bij De Regenboog belangrijke beslissingen worden genomen. Je kan als deelnemer dus invloed uitoefenen op de organisatie. Als je daar meer over wilt weten, kijk dan eens op de website van de raden. 

De website van de raden is http://www.radenregenbooggroep.nl/